Inloggen
NederlandsNederlands

BQS in een nieuw jasje

BQS in een nieuw jasje
Geplaatst op 5-7-2022 door Danny

BQS Textiles positioneert zich meer en meer als totaal leverancier. Het innemen van onze nieuwe positie gaat samen met een nieuwe huisstijl!

BQS Textiles positioneert zich meer en meer als totaal leverancier en breidt ook de productiemogelijkheden steeds verder uit. Zo draait de drukafdeling op volle toeren, is vrij recent onze borduurproductie uitgebreid met 24 borduurkoppen en is er hard gewerkt om de kwaliteit van onze Custom Made projecten naar een nóg hoger niveau te brengen.
Het innemen van onze nieuwe positie, gaat gepaard met het gebruik van een nieuwe huisstijl. De oplettende kijker heeft wellicht al enkele elementen hiervan voorbij zien komen, vanaf deze maand trappen we officieel af met het gebruik van onze volledige huisstijl. Alles gaat op de schop: van het logo tot het kleurgebruik!
Door het gebruik van het label-element wordt een knipoog gemaakt naar hetgeen wij ons op richten: het leveren van textiel, al dan niet met personalisatie. Daarnaast zijn de kleuren blauw en oranje vertrouwd bij BQS, hier hebben we de twee steunkleuren grijs en lichtblauw aan toegevoegd voor extra variatie.

Er wordt momenteel hard gewerkt om de nieuwe huisstijl toe te passen op al onze uitingen. Zowel offline (orderbevestigingen, offertes, facturen, etc.) als online (social media, mailings en de website) zal in de komende periode de nieuwe huisstijl te zien zijn! 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van tips en informatie over de nieuwste producten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen