Inloggen
NederlandsNederlands

Publicatie: Ondernemer in de Spotlights

Publicatie: Ondernemer in de Spotlights
Geplaatst op 31-8-2022 door Danny
Dit artikel is een gereduceerde versie van het origineel zoals verschenen in BIZZness nieuws, editie zomer 2022. Het origineel is tevens, ten behoeve van de leesbaarheid, aangepast. Originele tekst: Esther Paans. Fotografie: DK Photography


Familiebedrijf BQS Textiles B.V. gaat heel goed en is dé ambitieuze en toonaangevende totaalleverancier op het gebied van textiel. “Borduren was onze core business, maar inmiddels bieden wij onze klanten een totaalpakket aan. Van het borduren en bedrukken van badjassen, hammamdoeken, schoudertassen, shirts, caps, jassen tot knuffels en badeendjes. Niets is te gek voor ons” aldus eigenaar Joshua López.
Op zijn achttiende kwam de Spaanse Joshua naar Nederland en studeerde International Business. Na zijn studie en enkele jaren werkervaring kwam hij bij toeval in aanraking met het bedrukken van textiel. “Ik sprak met ondernemende vrienden en zag kansen en mogelijkheden en nadat ik een investeerder had gevonden werd ik in 2003 de trotse eigenaar van BQS Textiles. Momenteel zijn we uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de promotionele markt en staan we in deze regio vooral bekend om onze borduurkwaliteit. We hebben een eigen atelier in huis met gepassioneerde medewerkers die dagelijks 80 borduurkoppen bedienen. Mede door onze jarenlange ervaring en onze vestiging in Spanje beheersen we alle facetten van het borduren en daar ben ik enorm trots op.
"IK VOEL ME MEER NEDERLANDER DAN SPANJAARD EN HOUD VAN DE 'NIET LULLEN MAAR POETSEN' MNETALITEIT"
BQS Textiles is borduurspecialist, maar heeft veel meer in huis. “We zijn ook groot in het bedrukken van verschillende producten en hebben in 2011 onze eigen badstoflijn ontwikkeld (The One Towelling, red.). Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met een holding in Duitsland. Via hen hebben we 6 merken aan ons verbonden, onder andere James & Nicholson, Myrtle Beach, Fare, MBW, Halfar en Karlowsky”. Met meer dan 7.500 m2 aan ruimte kan BQS Textiles aan de groeiende vraag voldoen. Op de website kunnen klanten inloggen en alle merken en producten in allerlei soorten, maten en kleuren bestellen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van tips en informatie over de nieuwste producten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen