Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Lente Textiel

Pasen, Bad eendjes, Picknicken en meer

Stap binnen in de lente met het uitgebreide assortiment textiel van BQS. Bereid je voor op een seizoen vol frisheid en stijl met onze gerenommeerde merken zoals James & Nicholson en Malfini. Ontdek een scala aan lentekleding die perfect aansluit bij de opbloeiende sfeer van het seizoen. Of je nu op zoek bent naar lichte jassen, comfortabele T-shirts of modieuze accessoires, bij BQS vind je alles wat je nodig hebt om de lente in te luiden met verfijnde kleding. Voeg een sterk merkidentiteit toe aan je kleding met onze bedruk- en borduurmogelijkheden en geniet in stijl van het prachtige lenteweer.

Ontdek de lichte en vrolijke wereld van MBW, ons merk voor relatiegeschenken tijdens de lenteperiode. Met MBW brengen we een assortiment aan paasgeschenken die perfect zijn om anderen gelukkig te maken of om zelf te genieten van het heerlijke weer. Verwen jezelf met de gezelligheid van James & Nicholson's picknick fleece plaids, ideaal voor ontspannen momenten in de buitenlucht. Of je nu picknickt in het park of geniet van een lente-uitje, deze plaids voegen comfort en warmte toe aan je ervaring. Voor degenen die zich naar de kust begeven, introduceren we ook de luxe strandlakens van The One Towelling®, perfect voor een ontspannen dag aan zee. Personaliseer deze items naar wens voor een extra vleugje individualiteit.

Lentetextiel als relatiegeschenk en bedrijfskleding

Voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke relatiegeschenken en stijlvolle bedrijfskleding, biedt BQS een scala aan mogelijkheden. Van lichte werkjassen van merken als Malfini en James & Nicholson tot de bad eendjes en stresspoppetjes van MBW, maar ook de hoogwaardige strandlakens van The One Towelling®. We hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijfsimago te versterken. Onze dunne werkjassen bieden comfort en professionaliteit, terwijl de bad eendjes een speelse twist geven aan relatiegeschenken. Laat je bedrijfskleding en relatiegeschenken op maat maken met onze bedruk- en borduurmogelijkheden en maak een blijvende indruk in de lente en daarna.

Voor artikel advies of vrijblijvende offertes staat ons verkoop team voor je klaar! Stuur gerust een mail naar [email protected] 

Laat je inspireren!

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Bedankt voor je inschrijving.

Abonneer u op