Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Over ons

BQS Textiles is een professioneel en ambitieus totaal leverancier.

BQS Textiles

Wie zijn wij?
BQS Textiles is een professioneel en ambitieus totaal leverancier, bekend om borduurkwaliteit in onze eigen borduurafdeling, service, flexibiliteit, snelle leveringen en scherpe prijzen.

Wat doen wij?
Wij verlenen diensten in het borduren en bedrukken van textiel, evenals de aanlevering van textiel zonder veredeling. De merken die wij aanbieden zijn James & Nicholson, Myrtle Beach, Karlowsky, MBW, Halfar, Fare en ons eigen merk The One Towelling.

Waarom BQS Textiles?
BQS Borduur Quality Service BV is sinds 2003 actief als borduur-leverancier op de promotionele markt en bedient uitsluitend wederverkopers. Door onze jaren van ervaring en onze vestiging in Spanje beheersen we alle facetten van het borduren en kunnen we ons definiëren als borduurspecialist. Sinds 2010 zijn wij door vraag uit de markt begonnen aan het concept "Totaal leverancier". Leveren van textiel inclusief veredeling ontzorgt u, geeft u meer tijd voor andere activiteiten en levert zo een enorme bijdrage aan uw successen. BQS Best Quality Service B.V. is uitgegroeid tot top-leverancier met één van de breedste en modieuste textiel-lijnen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog telefonisch contact op of via [email protected]

Code of Conduct
Ons keurmerk voor ethisch en verantwoord zakendoen is vastgelegd in de Code of Conduct die is opgesteld door onze branchevereniging Promotional Products Professionals (PPP). Lees de Code of Conduct hier in het Nederlands of Engels.

50.000+ producten

De merken die wij aanbieden zijn James & Nicholson, Myrtle Beach, Karlowsky, MBW, Halfar, Fare en ons eigen merk The One Towelling.

Sinds 2003 actief

Borduur-leverancier op de promotionele markt en bedient uitsluitend wederverkopers.

80 Borduurkoppen

Verdere uitbreiding van het machinepark: van 62 naar 80 borduurkoppen!

Onze tijdlijn

2003
Oprichting BQS Borduur Quality Service BV aan de Ohmweg 669 te Alblasserdam. Het machinepark bestaat uit 12 borduurkoppen.

2004-2005
Het machinepark breidt uit naar 20 en vervolgens 32 borduurkoppen.

2006
Verhuizing naar Ambachtstraat 7 te Dordrecht. BQS wordt mede-eigenaar van Kinkoma's: een borduurbedrijf gelegen in Mataró, Barcelona (Spanje) met een capaciteit van 120 borduurkoppen.

2007-2009
Machinepark breidt uit naar 32 borduurkoppen. Het bedrijfspand wordt uitgebreid met twee extra kantoorruimtes en een grote showroom. James & Nicholson en Myrtle Beach worden aan het assortiment toegevoegd.

2010-2011
BQS voegt Karlowsky en Halfar toe aan het assortiment.

2012
BQS lanceert een eigen badstofmerk: The One Towelling. Hiermee beslaat het assortiment nu 5 merken.

2013
Machinepark breidt weer uit: van 32 naar 40 borduurkoppen.

2014
Verhuizing naar Robijn 600 te Dordrecht.

2015-2017
The One Towelling start productie in Zuid-Amerika. De collectie wordt uitgebreid en verhuist naar Pakistan om producties te verwerken. Het machinepark gaat van 40 naar 48 borduurkoppen. Fare en MBW worden aan het assortiment toegevoegd. BQS is hiermee leverancier van 7 merken en kan de artikelen tevens voorzien van een veredeling.

2018
Verandering van handelsnaam: BQS Borduur Quality Service BV wordt BQS Best Quality Service BV. Meer groei in het machinepark van 48 naar 56 borduurkoppen. 

2019
Samenwerking en producties van hamam artikelen in Turkije. Start van Custom Made towels middels productie in Spanje.

2020
BQS verhuist naar het huidige pand aan de Donker Duyvisweg 56 te Dordrecht. Met meer dan 6.500m2 kan BQS aan de groeiende vraag voldoen. Een nieuwe website wordt gelanceerd met alle merken gekoppeld: bqstextiles.com

2021
The One Towelling breidt uit met Bedding: bedsets, hoeslakens en kussenslopen. Ook uitbreiding in het machinepark. Er staan nu 62 borduurkoppen te draaien.

2022
BQS lanceert een nieuwe huisstijl. Verdere uitbreiding van het machinepark: van 62 naar 80 borduurkoppen!

2023

BQS viert 20-jarig jubileum!

2024

Digitale innovaties: nieuwe webshop is gelanceerd en het bedrijf is overgegaan op een nieuwe software.