Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Maak jouw unieke textiel product!

Custom-made

Wil je voor jouw klant volledig een eigen design laten maken? Heb je het perfecte promotie textiel item gevonden, maar wil je een paar elementen aanpassen zodat het beter aansluit bij jouw doelgroep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bijna alles is mogelijk via onze custom-made service. Door de custom-made keuze zorg je ervoor dat het textiel voor jouw klant écht uniek is.

 

Wil je een custom-made handdoek? Je kan bij ons een diverse weeftechnieken of een all-over print kiezen.

 

Kies je favoriete weeftechniek voor jouw handdoeken

Om jouw handdoek uniek te maken, pas je jouw favoriete weeftechniek toe. De levertijd van je eigen gekozen weeftechniek is ca. 6 weken. Kies uit:

  • Reliëf weving
  • Jacquard weving
  • Jacquard boord weving

Bij reliëf weving weef je een ontwerp met lage lussen in de handdoek. Hierdoor ontstaat er een dikteverschil. Dit zorgt voor een chique uitstraling. Jouw logo wordt hoog en laag gewoven in dezelfde kleur als de handdoek.

Bij jacquard weving zie je duidelijk een complex patroon in de stof door de weeftechniek. Je gebruikt 2 verschillende kleuren; de kleur van de handdoek en de kleur van de tekst/het logo. De achterkant van de handdoek heeft dezelfde kleuren in tegenovergestelde richting. De handdoek krijgt hierdoor een luxe uitstraling.

Bij jacquard boord weving krijgt de rand van de handdoek een jacquard weving.

Kies jouw all-over print handdoeken

Het is ook mogelijk om een handdoek all-over te bedrukken. De voorkant is polyester en de achterkant is katoen terry. De voorkant is sublimation print en de achterkant is wit. Andere formaten kunnen wij op aanvraag leveren.


Alles is mogelijk

Staat jouw custom-made wens er niet bij? Misschien is er toch meer mogelijk dan je denkt. Stel je vraag via de mail naar [email protected]. Dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Voor custom-made advies of vrijblijvende offertes staat ons verkoopteam voor je klaar!