Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Gepubliceerd op:

BQS Textiles heeft nieuwe medewerkers: Ronald Heijden en Ilona van den Heuvel

BQS Textiles is twee nieuwe medewerkers rijker sinds het eerste kwartaal van 2024. Ilona van den Heuvel en Ronald Heijden versterken het team nu onze DTF-printer er is. BQS Textiles borduurt én bedrukt textiel vanaf nu in-house.

Ilona heeft een bekend gezicht. Als allround medewerker bij Derks Zeefdruk heeft Ilona ruim 20 jaar alles omtrent het orderproces van Derks Zeefdruk verzorgd. Ilona is enkele maanden geleden begonnen en is inmiddels een vast onderdeel van het BQS Textiles Team.

Ilona van den Heuvel: “De overstap naar de borduurwereld was even wennen maar dankzij het BQS Textiles Team voelde ik mij al snel thuis. Nu de uitbreiding er met de DTF machine er is ben ik blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het drukproces. Ik kijk zeer uit wat de toekomst ons gaat brengen.”

Ronald is een jaartje weg geweest uit de textielbranche, maar inmiddels is hij weer terug in zijn bekende promotionele vakgebied. Hij neemt 30 jaar ervaring mee.

Ronald Heijden: “Ik ben blij om na een uitstapje in de wereld van verpakkingen, weer terug te keren naar de promotionele branche. Zeefdruk, transferdruk en tamponprint zijn technieken die ik al vanaf kinds af aan heb meegekregen in de eigen productiefaciliteiten van Intergift. Het is fijn dat BQS Textiles mij de mogelijkheid biedt om mijn kennis van druktechnieken, relatiegeschenken en promotiekleding weer optimaal in te zetten. Met de nieuwe DTF-techniek, naast de al aanwezige uitgebreide borduurfaciliteiten, zal BQS Textiles nog sneller kunnen opereren binnen de markt en steeds meer groeien naar een rol als ‘one stop supplier’. Ik help hier graag aan mee.”

Beide medewerkers zullen onderdeel zijn van het Sales Team van BQS Textiles.

BQS Textiles is erg blij met het aantrekken van deze twee ervaren krachten. Jurgen López, Sales Manager: “BQS Textiles heeft de laatste jaren een prominente rol ingenomen in het snel leveren van premium voorraadtextiel met bedrukking of borduursel. We zijn erg blij om ons hechte team nog verder uit te kunnen breiden met twee collega’s die een berg aan ervaring meenemen. Met onze gloednieuwe webshop met geautomatiseerd bestelproces kunnen wij onze klanten van A tot Z van dienst zijn. Ronald en Ilona vertellen hier graag meer over in onze showroom in Dordrecht!”