Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Gepubliceerd op:

Workwear. Kleuren. Voorraad. Snelle levering.

Het nieuwe jaar is begonnen! Tijd voor een workwearoutfit vanuit de vier werklijnen James & Nicholson. Variërend van (organisch) katoen tot (gerecycled) polyester met elastaan, YKK-ritsen, CORDURA® zakken, DuPont™-Sorona® padding en driedubbel gestikte broeken. De workwear-lijnen onderscheiden zich door een hoop verschillende kleuren en een ruime maatverdeling.

ESSENTIAL STYLE

Casual, praktisch, functioneel
Het hoogste niveau van functionaliteit en moderne looks sluiten elkaar niet uit. Een goede outfit draag je met evenveel plezier op het werk als na het werk. Bovendien maakt de ESSENTIAL STYLE-collectie indruk met een ongelooflijke flexibiliteit: alle items kunnen gemakkelijk met elkaar en met items uit bestaande collecties worden gecombineerd.

SOLID STYLE

Eenkleurig, stoer, modern
De makers van vandaag hechten waarde aan een coole stijl, comfortabele pasvorm en dagelijkse bruikbaarheid. Daarom ziet de SOLID STYLE-collectie er eenvoudig uit, maar weet functionele materialen en modieuze reflecterende elementen goed te combineren met doordachte details zoals drievoudige stiksels, CORDURA®-verstevigingen en verborgen ritsen.

COLOR STYLE

Werken met professionals
Wat de werkkleding van James & Nicholson onderscheidt is veel ervaring: Niet alleen onze eigen ervaring maar ook de ervaring van ambachtslieden en klussers. Hun inspiratie zit diep geworteld in deze productlijn. Daarom overtuigt COLOR STYLE al jaren met een duurzame en toch elastische kwaliteit, scheurvaste naden en talrijke zakken. De ritsen en knopen zijn weggewerkt. Wat echter opvalt, is het sportieve bicolor design.

STRONG STYLE

Geen halve maatregelen
De enige manier om beter te worden, is door het goede keer op keer op de proef te stellen. Daarom is de professionele lijn geoptimaliseerd, doorontwikkeld en heeft het een nieuwe naam gekregen: STRONG STYLE. De hoogwaardige collectie is slijtvast en betrouwbaar. Belangrijke plekken zoals knieën en schouders zijn verstevigd met cordura, de naden zijn scheurvast.