Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Golf kleding

Golf kleding bedrukken

Betreed de wereld van golf met BQS, waar onze liefde voor deze elegante sport heeft geleid tot het creëren van hoogwaardige golfproducten. Als toegewijde golfliefhebbers zijn we trots op ons eigen merk, The One Towelling®, waar wij eigen golf handdoeken hebben laten produceren. Deze sport handdoeken, vervaardigd met zorg en aandacht, kunnen gepersonaliseerd worden door middel van ons unieke borduurwerk. Dankzij onze grootste borduurafdeling van Nederland kunnen we niet alleen onze eigen producten, maar ook aangeleverde kleding verrijken met een persoonlijk tintje, waardoor jouw golfervaring nog unieker wordt.

In onze uitgebreide collectie vind je niet alleen producten van ons eigen merk, maar ook premium golfartikelen van andere gerenommeerde merken. Denk hierbij aan de hoogwaardige golfparaplu's van FARE, die niet alleen bescherming bieden tegen weersinvloeden maar ook een statement maken met hun duurzame design. Voor de golfer zelf bieden de stijlvolle caps van Myrtle Beach de perfecte combinatie van functionaliteit en mode. Deze caps voegen niet alleen een trendy element toe aan je golfoutfit, maar zorgen ook voor comfort en bescherming tijdens je spel.

Golfkleding met logo 

In de wereld van golf is uitstraling net zo belangrijk als prestaties, en daarom introduceren we de prachtige polo's van James & Nicholson in onze collectie. Deze polo's, verkrijgbaar in diverse stijlvolle ontwerpen, zorgen ervoor dat je op de golfbaan niet alleen goed presteert, maar ook opvalt met een verfijnde uitstraling. Wat deze polo's nog specialer maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie door middel van bedrukken en borduren. Hierdoor kun je jouw polo's aanpassen aan jouw persoonlijke stijl, wat een extra dimensie toevoegt aan je golfervaring. Bij BQS begrijpen we dat golf meer is dan een sport; het is een levensstijl. Daarom bieden we niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook de mogelijkheid om je golf kleding en accessoires te personaliseren en je eigen stempel te drukken op het groene veld van de golfbaan.

Voor artikel advies of vrijblijvende offertes staat ons verkoop team voor je klaar! Stuur gerust een mail naar [email protected]

Laat je inspireren!

Wil je ook op de hoogte blijven van onze #BQSEVERYWHERE campagne? 

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Bedankt voor je inschrijving.