Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Verras jonge ouders met een babypakket vol verwennerij

Babypakket BQS Textiles

Het ideale pakket voor een babyshower: het babypakket van The One Towelling® Dit pakket is samengesteld met aandacht voor kwaliteit en comfort. De stof is gemaakt van heerlijk zacht, gekamd katoen. Laat de ouders en de baby genieten van de zachte en ademende materialen. Fijn voor de gevoelige huid van de baby. Het katoen zorgt voor een hogere vochtabsorptie en extra zachtheid.

 

Ieder babypakket bevat een handdoek, spuugdoekje, slabbetje, een linnen tasje, een gekleurde badeend, een schattige knuffel en een wenskaart. Je kiest tussen een Classic babypakket en een Deluxe babypakket. Beiden bevatten andere extra items. Het Classic pakket bevat een baby cape en het Deluxe pakket bevat een baby badjas en een baby poncho. Alle artikelen vind je onderaan de pagina terug. Ieder pakket is beschikbaar in 4 verschillende kleuren: lichtblauw, lichtroze, mintgroen of wit. 

Wil je een naam borduren op de babyartikelen? Dat kan voor €5,50 per artikel. Deze personalisatie is ideaal voor de babybadjas of de baby cape.

 

Prijs en bestellen

Ben je geïnteresseerd in onze babypakketten of wil je een prijs weten? Neem dan contact op met [email protected]

Babypakket Classic

Geniet van een vooraf samengesteld pakket met deze producten: een spuugdoekje van 30 x 50 cm, een handdoek van 50 x 100 cm, een slabbetje, de knuffel ezel Mika, een katoenen tas voor onderweg, een badeendje en een handgeschreven kaartje. Het babypakket Classic is extra bijzonder door de baby cape.

Babypakket Classic

Lichtblauw

Babypakket Classic

Lichtroze

Babypakket Classic

Mintgroen

Babypakket Classic

Wit

Babypakket Deluxe

Geniet van een vooraf samengesteld pakket met deze producten: een spuugdoekje van 30 x 50 cm, een handdoek van 50 x 100 cm, een slabbetje, de knuffel ezel Mika, een katoenen tas voor onderweg, een badeendje en een handgeschreven kaartje. Het babypakket Deluxe is extra bijzonder door de baby badjas en de baby poncho.

Babypakket Deluxe

Lichtblauw

Babypakket Deluxe

Lichtroze

Babypakket Deluxe

Mintgroen

Babypakket Deluxe

Wit

laat je inspireren!

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Bedankt voor je inschrijving.