Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Hardlopen

Marathon shirts bedrukken

Ontdek de verfijnde hardlooplijn van James & Nicholson in onze collectie, waar ademende en functionele kleding samenkomen. De artikelen, zoals de goed ademende hardloopshirts, vormen de perfecte aanvulling op jouw sportgarderobe. Deze items bieden niet alleen uitstekend draagcomfort tijdens het rennen, maar kunnen ook mooi worden bedrukt, zodat je jouw persoonlijke stijl op de looproutes kunt laten zien. Om je loopervaring compleet te maken, hebben we ook de sport handdoek van The One Towelling®. Deze handdoek is ontworpen om je fris te houden, zowel tijdens als na je hardloopsessie, en biedt het comfort en de functionaliteit die hardlopers nodig hebben.

Hardloop shirts met logo

Als totaalleverancier bieden we met BQS Textiles naast textiel ook de mogelijkheid tot veredeling. Onze bedruk- en borduurmogelijkheden stellen hardlopers in staat om hun outfits te individualiseren en een persoonlijk tintje toe te voegen aan hun sportieve reis. Bij BQS geloven we dat jouw hardloopuitrusting een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke stijl en passie voor de sport. Laten we samen de weg van gepersonaliseerde hardloopmode verkennen en de vrijheid voelen om te rennen met jouw eigen stijl.

Voor artikel advies of vrijblijvende offertes staat ons verkoop team voor je klaar! Stuur gerust een mail naar [email protected].

laat je inspireren!

Wil je ook op de hoogte blijven van onze #BQSEVERYWHERE campagne? 

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Bedankt voor je inschrijving.