Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Maak de dag nog bijzonderder!

Huwelijk

Huwelijks geschenken met logo

Het kiezen van huwelijksgeschenken met logo kan een doordachte manier zijn om de bruiloft nog specialer te maken en een blijvende herinnering te creëren voor het bruidspaar en de gasten. Zo is het bijvoorbeeld leuk om artikelen te voorzien met een logo van het bruidspaar, initialen of andere relevante symbolen. Deze geschenken kunnen een unieke en persoonlijke touch toevoegen aan de viering van het huwelijk.

Denk aan gastendoek met jullie initialen erop geborduurd, paraplu met jullie logo bedrukt of bruiloft badeendjes met naam en datum van het bruidspaar. Genoeg mogelijkheden om de bruiloft nog bijzonderder te maken!

Bruiloft geschenken bedrukken

BQS Textiles kent een breed scala aan textielproducten die gepersonaliseerd kunnen worden, ook voor bruiloftsgeschenken! Wij werken met alleen maar hoogwaardig kwalitatieve producten en textiel dat duurzaam of milieubewust is geproduceerd. Zo worden bijvoorbeeld de trouw badeendjes in eigen laboratorium getest op kwaliteit en veiligheid voor kinderen. 

Ons verkoop team staat klaar om je te ondersteunen met artikeladvies en prijsopgaves, stuur gerust een mailtje naar [email protected]

 

LAAT JE INSPIREREN!

Wil je ook op de hoogte blijven van onze #BQSEVERYWHERE campagne? 

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Bedankt voor je inschrijving.

Abonneer u op